codetomake.com

Privacy policy

2023.12.27 15:15Aquesta Política de privadesa descriu com es recopila, s’utilitza i es comparteix la informació personal quan visiteu o feu una compra des del lloc.

Informació personal que recopilem

Quan visiteu el lloc, recopilem automàticament certa informació sobre el vostre dispositiu, inclosa informació sobre el vostre navegador web, adreça IP, zona horària i algunes de les cookies instal·lades al vostre dispositiu. A més, a mesura que navegueu pel lloc, recopilem informació sobre les pàgines web o productes que visualitzeu, quins llocs web o termes de cerca us remeten al lloc i informació sobre com interactueu amb el lloc. Ens referim a aquesta informació recollida automàticament com a "Informació del dispositiu".

Recopilem informació del dispositiu mitjançant les tecnologies següents:

Els "fitxers de registre" fan el seguiment de les accions que es produeixen al lloc i recopilen dades incloses la vostra adreça IP, tipus de navegador, proveïdor de serveis d'Internet, pàgines de referència / sortida i segells de data / hora.

Les "balises web", les "etiquetes" i els "píxels" són fitxers electrònics que s'utilitzen per registrar informació sobre com navegueu pel lloc.

A més, quan realitzeu una compra o intenteu realitzar una compra a través del lloc, recollim alguna informació de vosaltres, inclosos el vostre nom, adreça de facturació, adreça d'enviament, informació de pagament (inclosos els números de la targeta de crèdit), adreça de correu electrònic i telèfon. núm. Ens referim a aquesta informació com a "Informació de la comanda".

Quan parlem d’informació personal ”en aquesta Política de privadesa, parlem tant de la informació del dispositiu com de la informació de la comanda.

Com utilitzem les vostres dades personals?

Utilitzem la informació de la comanda que recopilem generalment per complir les comandes realitzades a través del Lloc (inclòs el processament de la informació de pagament, la realització d’enviaments i l’enviament de factures i / o confirmacions de la comanda).

Utilitzem la informació del dispositiu que recopilem per ajudar-nos a detectar possibles riscos i fraus (en particular, la vostra adreça IP) i, més generalment, per millorar i optimitzar el nostre lloc.

Compartint informació personal

Compartim les vostres dades personals amb tercers per ajudar-nos a utilitzar les vostres dades personals, tal com es descriu anteriorment. També utilitzem Google Analytics per ajudar-nos a entendre com els nostres clients utilitzen el lloc. Podeu llegir més informació sobre com Google utilitza la vostra informació personal aquí: https://www.google.com/intl/ca/policies/privacy/. També podeu desactivar Google Analytics aquí: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Finalment, també podrem compartir les vostres dades personals per complir amb les lleis i regulacions aplicables, per respondre a una citació, una garantia de cerca o una altra sol·licitud legítima d'informació que rebem, o per protegir els nostres drets.

Publicitat comportamental

Tal com es descriu anteriorment, utilitzem les vostres dades personals per proporcionar-vos anuncis dirigits o comunicacions de màrqueting que creiem que us poden interessar. Per obtenir més informació sobre el funcionament de la publicitat dirigida, podeu visitar la pàgina educativa de la publicitat en xarxa ("NAI") a http://www.networkadvertising.org/undprening-online-advertising/how-does-it-work.

Podeu desactivar la publicitat orientada mitjançant els enllaços següents:

Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous

Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

A més, podeu desactivar alguns d'aquests serveis si visiteu el portal de desactivació de l'Aliança de Publicitat Digital a: http://optout.aboutads.info/.

No feu el seguiment

Tingueu en compte que no modifiquem les pràctiques d’ús i recopilació de dades del nostre lloc quan veiem un senyal de No rastrejar del navegador.

Els vostres drets

Si ets un resident europeu, tens el dret d’accedir a la informació personal que posseïm sobre tu i de sol·licitar que les dades personals siguin corregides, actualitzades o eliminades. Si voleu exercir aquest dret, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de la informació de contacte següent.

A més, si sou un resident europeu, observem que estem processant la vostra informació per tal de complir contractes que podríem tenir amb vosaltres (per exemple, si feu una comanda a través del Lloc), o per perseguir els nostres legítims interessos comercials. a la llista anterior A més, tingueu en compte que la vostra informació es transferirà fora d'Europa, inclòs al Canadà i els Estats Units.

retenció de dades

Quan realitzeu una comanda a través del Lloc, mantindrem les vostres dades de comanda per als nostres registres tret que i fins que no ens demani que eliminem aquesta informació.

Canvis

Podem actualitzar aquesta política de privadesa de tant en tant per reflectir, per exemple, canvis a les nostres pràctiques o per altres motius operatius, legals o reglamentaris.